Donații pentru refugiați în aplicația Smart Mobile a unei bănci

Raiffeisen Bank România a anunțat că, împreună cu Fundaţia United Way România, pune la dispoziţia clienţilor săi o opţiune de donaţie rapidă în aplicaţia de mobil Smart Mobile, pentru refugiaţii din Ucraina.


Începând de vineri, se pot face donații pentru Fondul de Urgenţă lansat de United Way, care oferă asistenţă familiilor refugiate în România sau aflate în tranzit în ţara noastră (transport din centrele de triaj la centrele de cazare, alimente, medicamente, produse sanitare şi de igienă, perne, cearşafuri, pături, saci de dormit, lapte praf, scutece etc.).
Donaţia în aplicaţia Smart Mobile se face din secţiunea „Plăţi”, cu căutarea cuvintelor „Ajutor pentru Ucraina” sau „United Way”. Datele fundaţiei sunt completate automat, donatorul stabileşte suma cu care vrea să contribuie şi poate scrie un mesaj pentru refugiaţi sau pentru United Way.
Raiffeisen Bank sprijină ucraineni
i refugiati în România și prin acces la servicii bancare esenţiale, fără costuri. Pentru cardurile emise în Ucraina, plăţile la POS-urile băncii şi retragerile de numerar de la ATM/MFM-urile băncii se fac fără costuri. De asemenea, ucrainenii îşi pot deschide un cont curent cu card de debit ataşat, în lei, emis pe loc, în orice agenţie a băncii, pe baza paşaportului sau a actului de identitate. Informaţiile necesare sunt disponibile pe site-ul băncii în ucraineană, engleză şi română. De asemenea, Raiffeisen Bank România a alocat 1,5 milioane de lei pentru a-și ajuta colegii din Raiffeisen Bank Ucraina, precum şi pe familiile acestora, care trec graniţa în România.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut