Doi dascăli clujeni eliminați din examenul de Titularizare pentru fraudă sau tentativă de fraudă

Doi candidați din județul Cluj au fost eliminați, miercuri, din examen, pentru fraudă sau tentativă de fraudă, iar 61 dintre candidați s-au retras din motive personale sau medicale.

Conform datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, la proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice/ catedrelor vacante/ rezervate din învățământul preuniversitar, desfășurată miercuri, 12 iulie 2023, în 6 centre de concurs organizate la nivelul județului Cluj, s-au prezentat 1.311 candidați (83,13%) din cei 1.577 candidați înscriși, cu drept de participare la probă.

Primele rezultate la proba scrisă vor fi afișate în data de 18 iulie, la sediul  Inspectoratului Școlar Județean Cluj, dar și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile se depun în scris la sediul IȘJ Cluj sau se transmit prin poștă electronică (scanat), la adresa de e-mail: hr.isjcj@gmail.com, în 18 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 19 iulie, până la ora 12:00. Rezultatele finale vor fi anunțate în 26 iulie.

Pentru angajarea pe durată nedeterminată (titularizare) candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7,00 (șapte), iar pentru angajarea pe durată determinată (suplinire), minimum nota 5,00 (cinci). Repartizarea candidaților pe posturi, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice, organizate de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în perioada 27 iulie – 30 august.

M. TRIPON

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut