Distribuirea biletelor de tratament pentru pensionari

Casa Județeană de Pensii Cluj a anunțat că, începând de joi, 9 martie, începe activitatea de distribuire a biletelor de tratament balnear pe anul 2023, având 18 serii la sucursalele TBRCM SA (Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă).

Casei Județene de Pensii Cluj i-au fost repartizate, pentru Seria 1, 54 bilete de tratament în stațiunile 1 Mai, Buziaș, Covasna, Geoagiu și Bizușa. Timpul rămas până la începerea tratamentului fiind foarte scurt, biletele de tratament pentru prima serie (cu începere din 9 martie) vor fi repartizate fără punctajul obligatoriu.

”Deoarece timpul este foarte scurt, de această dată biletele vor fi repartizate pe principiul primul venit – primul servit. Pensionarii se pot prezenta la sediul Casei de Pensii Cluj – str. G. Coșbuc nr. 2, la ghișeele 7 și 8, între orele 8-14, de luni până joi, respectiv între orele 8-13, vinerea, unde pot să depună cererea pentru biletul de tratament, însoțită de o copie după buletinul de identitate și un cupon de pensie. Cereri se pot depune și la Casa Locală de Pensii Turda (Turda, str. Republicii, nr. 15, telefon: 0264-316.450) și Casa Locală de Pensii Dej (Dej, str. 1 Mai, nr. 25, telefon: 0264-211.669). La eliberarea biletului, trebuie adusă și o adeverință tip de la medicul de familie”, a precizat, pentru Făclia Cluj, Rodica Șelaru, director exectuiv adjunct al CJP Cluj.

Casa Națională de Pensii Publice este în plin proces de licitare /achiziție electronică cu operatorii economici care au aplicat pentru aceste bilete de tratament balnear pentru a satisface cererea mare existentă din partea pensionarilor, a mai anunțat CJP Cluj.

V.D.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut