Dezastru fără sfârșit pe șoselele județului Cluj

După ce vineri echipele de salvare SMURD și Ambulanța au fost solicitate să intervină la nu mai puțin de cinci accidente grave, sâmbătă dimineața un nou eveniment rutier grav a avut loc la Florești. Două tinere de 24 de ani au fost transportat la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un camion. Accidentul a avut loc, în jurul orei 06.25, conducătorul unui ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, în vârstă de 52 de ani, din comuna Cornești, județul Dâmbovița, se deplasa dinspre Gilău spre Cluj-Napoca, iar la intersecția cu strada Someșului a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa dinspre strada Someșului spre Cluj-Napoca.

„Autoturismul era condus de o tânără de 24 de ani, din Gilău, care, în urma impactului, a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Totodată, a fost transportată o altă tânără de 24 de ani, pasageră în autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, nefiind relevată prezența alcoolului în aerul expirat”, a anunțat IPJ Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut