Dezamagire mare în Gruia

CFR Cluj a terminat la egalitate cu formaţia elveţiană Young Boys Berna, 1-1 (1-0), marţi seara, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

Campioana României a deschis scorul în min. 4, prin fundaşul Cristian Manea, dar l-a pierdut pe atacantul Denis Alibec, schimbat în min. 22 din cauza unei accidentări.

Vincent Sierro egalează pentru Young Boys în al treilea minut al prelungirilor.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă olandeză, cu Danny Makkelie la centru, acelaşi trio care a condus partida Anglia – Danemarca 2-1, după prelungiri, din semifinalele EURO 2020.

CFR şi Young Boys au făcut parte din aceeaşi grupă în sezonul trecut al Europa League, rezultatul de la Cluj-Napoca fiind egal (1-1), iar în Elveţia s-a impus dramatic Young Boys cu 2-1, calificându-se astfel în şaisprezecimile de finală.

CFR Cluj o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Ferencvaros Budapesta şi Slavia Praga în play-off-ul Ligii Campionilor, în cazul în care va trece de Young Boys Berna. Dacă va fi eliminată din Liga Campionilor de Young Boys Berna, CFR va juca în play-off-ul Europa League cu învinsa dintre Steaua Roşie Belgrad şi Sheriff Tiraspol

Din acest sezon nu mai este valabilă regula dublării golurilor marcate în deplasare, la scor egal la finalul partidei retur urmând să se dispute prelungiri, iar dacă egalitatea persistă să se execute lovituri de departajare.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut