Destinația Dubai revine pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu Cluj” a anunțat lansarea zborurilor regulate către Dubai (Emiratele Arabe Unite), destinație care va fi operată de compania aeriană FlyDubai, începând din 20 martie 2021.

Zborurile Fly Dubai oferă pasagerilor posibilități multiple de conexiune, atât prin rețeaua proprie de rute cât și prin zborurile oferite de compania aeriană Emirates Airlines, ca urmare a parteneriatului dintre cele două companii aeriene.

Zborurile spre Dubai vor fi operate de compania aeriană cu aeronave B738, B737-8 și B737-9 (MAX), după cum urmează:

Destinația

Perioadă de operare

Zile de operare

Program de operare

Dubai (DXB)

Din 20 martie 2021

miercuri și sâmbătă

CLJ 14.45

DXB 22:00

DXB 10:15

CLJ 13:55

Orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare/decolare

Pasagerii Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj vor avea astfel posibilitatea de a călători spre diverse destinații din întreaga lume (Africa, Europa, Asia Centrală, Statele Arabe din Golf, Orientul Mijlociu, Subcontinentul Indian, Asia de Sud-Est) prin intermediul zborurilor de conexiune oferite de FlyDubai și Emirates Airlines.

„Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, apreciază decizia unui nou operator aerian, în speță FlyDubai, de a alege să opereze de la Cluj-Napoca și astfel, reiese clar că eforturile Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj de a relua traficul și de a depăși impactul negativ al crizei, au efecte pozitive” a declarat Viorel Federiga, preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj.

„Reluarea zborului Cluj – Dubai și posibilitățile de conexiune oferite de acordul extins de codeshare între FlyDubai și Emirates, răspund necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe toate segmentele de trafic – respectiv trafic business, etnic sau turistic, oferind opțiuni atractive de călătorie. Conectivitatea trans-oceanică asigurată de un hub mondial cum este Dubai, va conduce la dezvoltarea relațiilor comerciale și de turism pentru întreaga regiune”, a apreciat David Ciceo, directorul general al Aeroportului.

Compania aeriană FlyDubai și-a început operațiunile în anul 2009, iar ca urmare a extinderii rețelei sale de rute, a ajuns cel de-al doilea cel mai mare transportator, după numărul de pasageri, care operează pe hub-ul Dubai International.

Mai multe informații cu privire la serviciile oferite, posibilitățile de conexiune sau orice alte informații despre FlyDubai sunt disponibile pe site-ul www.flydubai.com.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut