Deși ”munca la distanță” a devenit aproape o regulă, o companie inugurează un spațiu de birouri în Cluj-Napoca

Compania Regus a inaugurat Regus Central Business Plaza situat într-o clădire de birouri Clasa A, amplasată în zona centrală a orașului.

Clădirea are o capacitate de 225 de locuri dedicate – birouri private, spații de coworking, business lounge și birouri virtuale. Regus se adresează unei palete largi de clienți, fie că este vorba de un start-up cu doar câțiva angajați sau de multinaționale, din diverse domenii: case de avocatură, sectorul bancar, comerț online, agenții de turism, firme de consultanță, companii de IT sau firme de call-center.

Un birou privat în cadrul clădirii beneficiază de servicii „all inclusive”, care includ mobilier, infrastructură internet și telecom, utilități, secretariat și recepție, securitate, curățenie, dar și acces în rețeaua globală Regus. Astfel, companiile au acces, pe baza abonamentului, la zona de lounge de la oricare dintre l3.200 de locații, în peste 900 de orașe din 125 de țări din întreaga lume.

„Ultimii doi ani au determinat afacerile să intre într-o nouă normalitate, care a devenit tot mai flexibilă. Atât angajatorii, cât și angajații au început să se orienteze tot mai mult pe sistemele de lucru remote și hibrid, însă biroul fizic nu va dispărea. De aceea, din ce în ce mai multe companii se orientează spre spații de birouri flexibile dedicate modului de lucru hibrid. În mod tradițional, organizațiile sunt nevoite să semneze contracte de închiriere pentru spații pe o perioadă mai lungă de timp, chiar și până la 5-10 ani. Spațiile flexibile de birouri au avantajul de a fi semnate pe termen mai scurt. ”, a declarat Victor Tighinean (foto), CEO TigHolding, deținătorul francizei Regus pentru Transilvania, Banat, Crișana.

Locația din Cluj-Napoca este prima de acest fel din afara Bucureștiului, iar investițiile pe metru pătrat variază între 500 și 800 de euro, în funcție de facilități și standardul biroului. Compania intenționează să deschidă în acest an încă un centru în Cluj-Napoca, în clădirea United Business Center, din Iulius Mall Cluj-Napoca, iar un altul în cadrul AFI Brașov. Pe viitor, Regus are în plan să deschidă centre în mai multe orașe importante din România, cum ar fi Timișoara, Brașov, Sibiu sau Târgu Mureș.

V.D.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut