Delegați clujeni la Congresul PNL, nevaccinați. Printre ei și mulți primari

Accesul celor 5.000 de delegați la Congresul PNL din 25 septembrie se va face numai pe baza adeverinței de vaccinare sau dacă delegații au asupra lor rezultatele negative ale testelor COVID, se arată în documentul transmis Comisia de Organizare a Congresului PNL.

Delegații sunt obligați să aibă asupra lor Cartea de Identitate și adeverința de vaccinare anti-COVID, cu condiția să fi trecut 10 zile de la schema completă, sau rezultatul negativ al unui test RT PCR, nu mai vechi de 72 de ore, ori rezultatul negativ al unui test rapid, nu mai vechi de 48 de ore, sau dovada că au trecut prin boală. Președinții filialelor PNL sunt obligați, la rândul lor, să verifice dacă delegații au toate documentele necesare, fie printate, fie pe telefon.

PNL Cluj va avea 180 de delegați la Congresul de sâmbătă. Dintre aceștia, 22 de delegați nu sunt nevaccinați, ceea ce reprezintă un procent de 12 la sută. Aceștia au anunțat că pentru a avea acces la evenimentul de alegeri al liberalilor vor prezenta rezultatul negativ al unui test RT PCR sau rezultatul negativ al unui test rapid. Ce e interesat că dintre cei nevaccinați, șapte sunt primari de comune. Printre cei neimunizați apar însă și consilieri județeni sau locali, dar și șefi de filiale locale ale PNL Cluj.
C.P.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut