Dan Petrescu: ”Sunt supărat că am luat două goluri. Cine ia două goluri nu ia campionatul!”

„Mă bucur că am marcat cinci goluri, puteam să marcăm mai multe, dar adversarul a fost foarte bine organizat în prima repriză. Păcat că nu am primit penalty. E a doua oară în acest campionat când CFR primește penalty de la VAR, dar arbitrul nu îl dă. Eu nu mai înțeleg nimic cu VAR-ul. De ce l-au mai pus? Bine că nu a influențat scorul. Dacă influența scorul, nu era bine pentru noi și pentru nimeni.

În același timp, sunt supărat că s-a accidentat Bîrligea. Malele e și el accidentat, e dispărut. E accidentat adică. Și vine un meci foarte greu, peste trei zile, cu o echipă care stă șapte zile și se odihnește. Nu avem timp să ne refacem, dar plătim prețul pentru dubla cu Lazio.

Bîrligea eram sigur că marchează azi, i-am zis că dă gol. S-a rupt imediat după ce a marcat. Nu știu cum. E a zecea ruptură de când a venit la CFR. L-am dus peste tot, i-am făcut analize și degeaba.

Și sunt supărat că am luat două goluri, de aia sunt supărat. Dacă luăm două goluri nu luăm campionatul. Ei sunt fericiți, bravo lor, și eu sunt fericit, dar cine ia două goluri nu ia campionatul. Nu sunt mulțumit că ne-am relaxat. Campionatele le câștigă apărarea, nu atacul.

N-am cum să mă liniștesc. În două zile, am meciul și nu pot să pregătesc. Nu înțeleg cum a fost făcută programarea. Ei (UTA, n.red) au șapte zile și noi două zile, nici asta nu înțeleg”, a declarat antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, la finalul meciului cu Petrolul, câștigat de CFR cu 5-2.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut