Curs gratuit de antreprenoriat pentru tineri

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” organizează ṣi în acest an, cu sprijinul financiar al Ambasadei SUA în România, la American Corner, în perioada 18 noiembrie – 3 decembrie, cursul gratuit de antreprenoriat social pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 14 ṣi 20 de ani, „Provoacă viitorul: fii antreprenor!”.

Cursul oferă participanților oportunitatea de a învăța cum să iniṭieze ṣi să dezvolte o afacere, respectiv să se implice în viaṭa comunităṭii.

Finalizarea cursului se va face prin elaborarea unui plan de afaceri individual și prin crearea împreună cu alți participanți a unui proiect de îmbunătăţire a calităţii vieţii comunităţii, care vor fi implementate în măsura în care contextul pandemic o va permite, în echipă sau individual. Participanṭii vor primi o diplomă la încheierea programului de instruire, în urma prezentării proiectelor.

Înscrierile se fac până în 12 noiembrie, prin completarea formularului disponibil la adresa https://tinyurl.com/yhebrzrm, iar informaṭii suplimentare pot fi obţinute la adresa americancornercluj@gmail.com.

V.D.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut