Curățenie generală la Gherla

Chiar dacă, la mijlocul lunii martie, iarna a mai dat semne de prelungire, în aer deja se simte primăvara. Asta este vizibil și în lucrările edilitar-gospodărești.

În municipiul Gherla, Primăria a și luat primele măsuri în domeniul curățeniei obișnuite din această perioadă. Iarna prelungită a lăsat semne atât pe domeniul public, cât și în grădinile gospodăriilor. Edilii s-au gândit și la ultimii, acționând ca atare.

Astfel, SC ADP SA Gherla anunță că a demarat acțiunea de ridicare a resturilor vegetale și crengilor rezultate din toaletarea copacilor, lucrare efectuată la sfârșitul lunii februarie. Serviciul se face contra cost, la tarifele aprobate prin hotărâre de Consiliu local. Facturarea se face pe baza confirmărilor beneficiarului, pe bonuri de confirmare. Persoanele care doresc să beneficieze de acest serviciu pot face solicitări telefonic, la numărul 0264/241912, prin email, la adresa adpgherla@yahoo.com sau la sediul societății din Gherla, str. Gelu nr. 7, zilnic, între orele 7:00-15:30. Conducerea SC ADP SA reamintește că arderea sau depozitarea la țarcurile zonale de gunoi menajer a resturilor vegetale și a crengilor se pedepsește, conform legii.

Zilele trecute, pe raza municipiului Gherla foarte mulți gospodari au solicitat transportul vegetației din fața porților, dar și locatarii de bloc din cele trei cartiere ale orașului apelează la serviciile oferite de societatea gherleană.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut