Cu echipamente electrice stricate, la tombola ECOTIC

ECOTIC a anunțat lansarea unei tombole dedicate persoanelor fizice care solicită, în perioada 15 martie – 13 aprilie, ridicarea de la domiciliu a deșeurilor electrice voluminoase, prin intermediul numărului de call center 021 9641.

Acest număr unic poate fi apelat în vederea identificării celei mai bune soluții de predare a deșeurilor electrice și electronice.

Modalitățile de predare a deșeurilor electrice sunt: schimbul 1 la 1 – atunci când achiziționați un echipament nou puteți preda echipamentul similar vechi; predarea la punctele de colectare dedicate, care pot fi accesate pe harta disponibilă pe www.ecotic.ro/puncte-de-colectare/; preluarea de la domiciliu, ECOTIC asigurând preluarea de la domiciliu a echipamentelor voluminoase. Cantitatea minimă acceptată per comandă este de 50 kg. Persoanele care vor plasa comenzi de preluare de la domiciliu a deșeurilor electrice voluminoase (exemplu: mașină de spălat și/sau frigider și/sau a mai multe deșeuri electrice care depășesc 50 kg), au posibilitatea de a participa la  tombola ce are drept premiu un Televizor LED Crystal Ultra HD SAMSUNG, 4K Smart 43AU7172, HDR, 108 cm.

Detalii despre campanie, pe www.ecotic.ro/tombola.

***

ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006 cu scopul de a aduce mai multă eficiență și omogenitate în îndeplinirea responsabilităților de mediu ale acestora.

ECOTIC gestionează deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în numele a aproximativ 700 de producători și importatori afiliați.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut