Cros caritabil, în beneficiul pacienților secției Pediatrie a Spitalului Municipal Gherla

Duminică, 26 septembrie, de la ora 11:00, în parcul municipiului Gherla are loc un cros caritabil organizat de echipa de robotică Trojan.EXE a Liceului Teoretic „Ana Ipătescu” (îndrumători: profesorii Ioana Butean și Radu Ielcean) în colaborare cu Primăria Municipiului, cu scopul strângerii de fonduri în vederea amenajării unei camere de recreere din cadrul secției Pediatrie a Spitalului Municipal Gherla.

Unitatea spitalicească din centrul orașului are mare nevoie de o sală de recreere dotată, pentru a asigura tot confortul copiilor internați acolo. Startul întrecerii se va da din fața foișorului din centrul parcului mare. Înscrierea se va face pe baza unei donații de minim 5 lei. Este o acțiune umanitară lansată de membrii echipei de robotică a liceului gherlean, laureată la mai multe concursuri județene și naționale. La crosul din weekend și-a anunțat participarea și cunoscutul atlet de cursă lungă din Gherla, Vicențiu Hossu, câștigătorul mai  multor întreceri de acest gen din țară.

Gherlenii (dar, nu numai) sunt invitați să participe într-un număr cât mai mare, indiferent de vârstă, de către robotul echipei, care va da startul încălzirii și va menține atmosfera pe tot parcursul competiției.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut