Cristian Balaj, președintele CFR Cluj: ”Este o sărbătoare a Clujului”

Președintele campioanei României, Cristian Balaj, a prefațat și el mult așteptatul derby al Clujului, dintre CFR și U, declarând că își dorește ca meciul să se desfășoare fără incidente, atât pe teren cât și în tribune și în afara stadionului.

„Este o sărbătoare a Clujului, în trecut au fost incidente, jandarmi bătuți, bătăi, în incinta stadionului au existat stricăciuni în urma acestor derby-uri.

Din păcate, colaborăm greu cu ambele galerii. Am reușit însă să obținem sprijinul galeriei noastre, să facem un pas spre normalitate. Li s-a oferit posibilitatea celor de la U Cluj să cumpere 3000 de bilete. Și suporterii noștri au avut posibilitatea să achiziționeze bilete de la casa de bilete a stadionului. După ce am scăzut zona tampon, celelalte bilete au fost puse online, prețul a fost mai mult decât decent, în peluză 10 lei biletul, pentru ambele galerii, iar la tribună 35 de lei.

Trebuie să demonstrăm că suntem un club civilizat și că tratăm cu respect toți locuitorii orașului Cluj, indiferent de ce suporteri sunt”, a spus Cristian Balaj.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut