Crește capacitatea Centrului de vaccinare din Florești

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, anunță că începând de sâmbătă, va crește numărul persoanelor care se pot vaccina la Centrul din Florești și zilnic vor putea fi imunizate, în medie, peste 300 de persoane. Acest centru a fost operaționalizat la jumătatea lunii februarie.

Aproape 100 de persoane se vor putea vaccina zilnic cu vaccinul AstraZeneca, iar pentru vaccinul Pfizer capacitatea va crește la 72.

„Numărul persoanelor vaccinate la Centrul de Vaccinare anti COVID-19 Florești va crește începând de sâmbătă 10 aprilie 2021. Astfel zilnic vor putea fi vaccinate în medie 312 persoane.

În Centrul de Vaccinare din incinta Sălii de Sport a Școlii Gheorghe Șincai vor putea fi vaccinate 96 de persoane zilnic cu vaccinul AstraZeneca față de 60, iar pentru vaccinul Pfizer capacitatea de vaccinare crește la 72 de persoane față de 60 cât era până în prezent.

Vă reamintim că Centrul de Vaccinare anti COVID-19 a fost operaționalizat la jumătatea lunii februarie a.c. și funcționează cu un flux de vaccinare aferent vaccinului AstraZeneca, respectiv trei fluxuri de vaccinare pentru administrarea vaccinului produs de Pfizer BioNTech”, a declarat Bogdan Pivariu.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut