Continuă angajările în IT-ul clujean

Compania clujeană de dezvoltare software RebelDot, care a avut o creștere medie anuală de 80% în ultimii 4 ani, vizează pentru acest an o creștere de circa 60% a numărului de angajați, de la 180 în prezent, la peste 280 de persoane.

Anul trecut RebelDot a deschis al treilea birou în țară și sediul principal al companiei, la Cluj-Napoca, în cadrul Buftea Business Center, spațiul fiind adaptat modului de lucru hibrid. În noul sediu funcționează RebelCafé – o cafenea cu circuit închis, accesibilă angajaților și invitaților acestora. De remarcat că RebelDot a obținut certificarea internațională Best Places to Work în 2023, care atestă standardele înalte ale condițiilor de muncă oferite de angajator.

În cei 4 ani de la lansare, RebelDot a ajuns la o echipă de peste 180 de ingineri, designeri și manageri de produs, care lucrează în mod hibrid, din mai multe colțuri ale țării dar și din străinătate, compania având filiale în Cluj-Napoca, Oradea și Copenhaga. Recent, compania, care oferă aplicații web și mobile pentru peste 50 de firme din diverse industrii, a lansat Rebel Ventures, un mecanism de investiții pentru susținerea industriei tech autohtone prin investiții în start-up-uri.

V.D.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut