Consiliul Județean Cluj a fost constituit

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, și noii aleși județeni au depus, vineri, jurământul, în cadrul unei ceremonii publicc de constituire a forului administrativ județean. La eveniment au participat prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

După depunerea jurământului, Alin Tișe a subliniat că își propune să continue proiectele începute deja și a lansat o provocare pentru clujeni.

„Consiliul Județean Cluj a început, în urmă cu mulți ani, proiecte importante de dezvoltare a județului Cluj care nu ar fi putut fi finalizate dacă în Consiliul Județean nu ar fi existat o relație de colaborare, de susținere din partea tuturor partidelor politice pentru aceste proiete importante. Azi e un nou început de drum și în calitate de președinte de CJ îmi propun ca împreună cu dumneavoastră să continuăm aceste proiecte de dezvoltare și să venim cu noi proiecte pe care să le dezvoltăm. Lansez astăzi o provocare, un prim proiect la care aștept să veniți alături de noi – comunitatea clujeană, comunitatea smart, o comunitate prin care cetățenii județului Cluj vor putea ca, împreună cu noi, să stabilească un set de proiecte pentru județ, prin diferite forme, așa încât ei să decidă prin votul lor o parte din proiectele pe care Consiliul Județean le va derula. E o provocare și aștept propuneri concret. Îmi doresc ca în acest for să facem administrație și mai puțină politiă și vă asigur că pe viitor nu vom face aceleași greșeli”, a declarat Alin Tișe.

Anca M. Colibășanu

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut