Consiliul Județean a recepționat ambele loturi ale Drumului Bistriței

Consiliul Județean Cluj anunță că a recepționat lucrările de reabilitare și modernizare, pe fonduri europene, a loturilor 1 și 2 ale drumului județean 109 Răscruci–Borșa –Vultureni–Așchileu–limită cu județul Sălaj, în lungime totală de aproximativ 32 de km.

Reabilitarea acestui drum județean de importanță strategică și turistică, parte componentă a proiectului european „Drumul Bistriței”, a constat într-o serie de lucrări complexe, în profunzimea drumului, de la fundație până la așternerea celor două straturi de covor asfaltic. Valoarea totală a investiției derulate de forul administrativ județean pe cele două loturi a fost de 51.232.712lei fără TVA, din care 98% au provenit din finanțarea europeană asigurată prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

„Toți cei care vor tranzita zona se vor convinge de faptul că,la finalul unor lucrări de mare anvergură, acest drum județean arată impecabil și se prezintă în condiții excelente de circulație. E un nou exemplu legat de felul în care, folosiți cu înțelepciune, banii europeni pot contribui la dezvoltarea unor întregi zone și pot asigura un plus de bunăstare în comunitățile locale”, a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut