Conferința Națională pentru Digitalizarea Sectorului Medical

Prima ediție a Conferinței Naționale pentru Digitalizarea Sectorului Medical, eveniment ce are drept scop conturarea pașilor necesari pentru o mai bună cunoaștere a nevoilor sistemului medical din România și a modului în care aceste nevoi pot fi rezolvate prin soluții digitale inovative pentru creșterea calității serviciilor medicale oferite pacienților, se va desfășura online, joi, 26 mai, începând cu ora 10:00.

Evenimentul se adresează managerilor de spitale, directorilor medicali, responsabililor IT din spitale și clinici, precum și profesioniștilor direct interesați și implicați în dezvoltarea și modernizarea sistemului medical din România.

Organizatorii evenimentului, Asociația Smart Health Cluster și Quartz Matrix, își propun să aducă în prim plan importanța utilizării transformării digitale și tehnologiilor de securitate cibernetică pentru organizațiile sanitare din România, în vederea creșterii calității actului medical și crearea unui mediu sigur și operativ pentru cei implicați în acest domeniu.

Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face în pagina dedicată evenimentului: www.quartzmatrix.ro/conferinta/.

***

Înființată în anul 2020, Asociația Smart Health Cluster are ca misiune „integrarea provocărilor din domeniul sănătății și a tehnologiei informației în a crea cele mai bune soluții de gestionare a proceselor și managementul sistemului de sănătate, promovând astfel creșterea calității serviciilor medicale oferite pacienților”. Clusterul adună sub aceeași umbrelă un centru de cercetare, instituții de sănătate publică, companii care activează în domeniul digitalizarii, tehnologiei și ingineriei, precum și companii din domeniul serviciilor de formare în IT și consultanță în managementul proiectelor.

Quartz Matrix este o companie românească de tehnologie și inginerie, fondată în anul 1994, care are ca scop accelerarea transformării digitale în companiile și instituțiile din România.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut