Condiții mai confortabile pentru triajul epidemiologic al pacienților SCJU Cluj

Cinci containere cu rolul de a efectua triajul epidemiologic au fost instalate în curtea Complexului Clinicilor (trei containere), respectiv în curtea Complexului Neuro-Psihiatrie (două containere), din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.

Conform celor anunțate miercuri de conducerea spitalului, containerele au încălzire, iluminare naturală și artificială, sunt cuplate la curent electric și pot găzdui până la șase persoane. Pacienții sosiți pentru consultații în ambulatoriu sau pentru spitalizare vor staționa aici până la preluarea în secții.

„În afara programului de ambulatoriu (de la ora 14:00, până a doua zi, la ora 8:00 dimineața), ele vor putea fi utilizate pentru izolarea pacienților suspecți/ contaminați cu virusul SARS-COV-2, până când aceștia pot fi preluați în zone tampon sau în spitale de faza I, II sau spitale suport” – precizează conducerea SCJU Cluj.

Containerele au fost livrate cu sprijinul Comitetului Național pentru Situații de Urgență și al Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale.

M. TRIPON

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut