Concursuri de admitere la instituțiile de învățământ care pregătesc personal pentru nevoile MAI

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj organizează activități de selecție și recrutare a candidaților pentru participarea la concursurile de admitere la instituțiile de învățământ postliceal și superior din structura Ministerului Apărării Naționale și la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, care pregătesc personal pentru nevoile MAI.

Conform unui comunicat remis presei, pentru sesiunea de admitere 2021 sunt scoase la concurs 168 de locuri pentru învățământul universitar și 92 de locuri pentru învățământul postliceal,  disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Înscrierile candidaților au loc până la data de 24.05.2021, de luni până miercuri, în intervalul orar 12:00 – 14:00 și în zilele de joi și vineri, în intervalul orar 10:00 – 12:00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj (Calea Turzii nr. 176B, Cluj-Napoca), urmând ca dosarele de recrutare să fie depuse în volum complet până la data de 18.06.2021.

Informațiile complete privind posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documente necesare și modalități de desfășurare a concursului sunt disponibile pe site-ul IPJ Cluj, secțiunea Carieră.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut