Concurs și expoziție la Filiala Oprișani a Bibliotecii Municipale „Teodor Murășanu” Turda

La sediul Filialei Oprișani a Bibliotecii Municipale „Teodor Murășanu” Turda, luni, 13 martie 2023, de la ora 11:00, vor avea loc vernisajul și festivitatea de premiere a concursului de desene dedicat zilei minorității maghiare.

De la începutul lunii martie, elevii din clasele mici de la Liceul Teoretic „Josika Miklos” au început să pregătească desenele pentru concurs. În zilele de 9 și 10 martie lucrările participante la concurs urmează să fie jurizate de o echipă formată din Nemes Arpad, consilier local turdean, membru al Comisiei pentru Învățământ, cultură, sănătate, tineret, sport și turism, Daniela Deac, șef serviciu al Bibliotecii Municipale „Teodor Murășanu” Turda și Gabriela Oseacă, bibliotecar.

Evenimentul, care marchează Ziua maghiarilor de pretutindeni, este realizat de Primăria Municipiului Turda, Biblioteca Municipală „Teodor Murășanu” Turda și Liceul Teoretic ”Josika Miklos” Turda și face parte din Parteneriatul educațional EDUCAȚIE ȘI PRIETENIE dintre bibliotecă și instituția de învățământ.

Intrarea la vernisajul și festivitatea de premiere este liberă. La eveniment va participa și Ansamblul de fluierași al Liceului Teoretic ”Josika Miklos” Turda.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut