Concurs pentru patru burse MBA în valoare de 32.000 euro

Transilvania Executive Education (TEE), Banca Transilvania (BT) și Evergent Investments dau startul unei noi competiții în cadrul căreia vor fi oferite patru burse parțiale de studiu la TEE Executive MBA – Management General, program 100% britanic, acreditat de Universitatea Buckingham, valoarea totală a burselor fiind de 32.000 euro.

Cursurile Executive MBA, care încep în 15 februarie 2023 și sunt organizate în 12 module despre strategie, leadership, gândire sistemică, economie, complexitate, guvernanță și transformare digitală, sunt predate de profesori de la universități din Europa și Statele Unite ale Americii, precum și din România și se desfășoară o dată la 6 săptămâni, timp de 18 luni. Diploma de absolvire este oferită de Universitatea Buckingham. Candidații trebuie să aibă cel puțin trei ani de experiență profesională post-universitară într-un rol executiv şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Bursele la această școală de business internațională din România sunt acordate din 2015. Banca Transilvania a acordat până acum 10 burse (în valoare de 150.000 de euro), Evergent Investments, 6 burse (în valoare de 90.000 de euro), iar Electrogrup a acordat 5 burse (în valoare de 75.000 de euro).

În perioada 25 octombrie – 25 noiembrie se fac înscrieri în competiție pe siteul MBA (https://teecluj.ro/ro/executive-mba/burse-executive-mba.html), în intyervalul 26 noiembrie – 8 decembrie se desfășoară evaluarea candidaților, iar în 9 decembrie sunt anunțați câştigătorii burselor pe site-ul și canalele social media ale Transilvania Executive Education.

Pentru înscrierea în competiție este nevoie de: * Completarea celor doi pași din formularul de înscriere în competiție, disponibil pe website-ul TEE: un business plan folosind acest model; un eseu care să răspundă la întrebarea Care sunt cele mai importante provocări pe care le vor avea managerii în 2023 și ce soluții ar trebui să dezvolte/să implementeze? * CV în limba engleză/sau completarea cu link-ul către profilul de LinkedIn. Este recomandată includerea în CV a tuturor realizărilor obținute pe plan profesional, academic și social * O scrisoare de recomandare, în limba engleză, din partea unui partener de business sau a unui angajator * Trimiterea documentelor menționate la adresa office@teecluj.ro, până în data de 25 noiembrie a.c. (inclusiv).

Transilvania Executive Education este singura organizație din România parteneră cu 3 universități britanice. Peste 40 de cadre universitare internaționale sunt implicate în proiectarea și livrarea programelor educaționale ale TEE. De-a lungul timpului, a format o comunitate de absolvenți formată din peste 200 de antreprenori și manageri de top, din peste 50 de companii din România și din străinătate. În cei 7 ani de la lansare, TEE a reușit, cu sprijinul unor parteneri precum Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Banca Transilvania, EVERGENT Investments, Emerson, Electrogrup și alte companii de renume să ofere acces din România la oportunități educaționale oferite la standarde internaționale.

Roberto Marzanati (1950–2016) a făcut parte din Consiliul de Administrație al Băncii Transilvania timp de 15 ani, începând cu 2001. A fost una dintre persoanele care au crezut cel mai mult în succesul băncii, la care a contribuit cu experiență şi know-how. În semn de respect, bursele oferite de Banca Transilvania la programe EMBA îi poartă numele.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut