Concurs pentru ocuparea posturilor vacante de director general la casele de asigurări de sănătate

Pentru a participa la acest concurs, organizat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, candidații pot depune dosarele de înscriere până la data de 20 aprilie, ora 17:00.

Conform celor de CNAS, concursul constă într-o probă scrisă, care se va desfășura la amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgență București, urmată de un interviu, care se va desfășura în termen de patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise, la sediul CNAS din Calea Călărașilor nr. 248.

„Pentru ca reglementările stabilite la nivel național să producă efectele scontate pe întreg teritoriul țării este nevoie de un management performant la nivelul tuturor caselor de asigurări de sănătate din subordinea CNAS. Gestionarea eficientă a fondurilor repartizate și aplicarea corectă și unitară a măsurilor reglementate la nivel național sunt principalele modalități prin care putem asigura un acces mai bun al pacienților la serviciile de care aceștia au nevoie în sistemul asigurărilor sociale de sănătate. Sper că acest concurs va atrage candidaturi puternice la toate casele de asigurări de sănătate”, declară președintele CNAS, Adrian Gheorghe, într-un comunicat remis, marți, presei

Informațiile complete referitoare la modul de organizare a concursului, criteriile de selecție a candidaților și bibliografia de concurs sunt publicate pe site-ul CNAS,  www.cnas.ro/.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut