Concurs pe temă pascală pentru liceenii turdeni

Biblioteca Municipală „Teodor Murășanu” Turda și Protopopiatul Ortodox Turda organizează, în perioada 27 martie – 7 aprilie 2023, Concursul „Lumină din lumină”, adresat liceenilor turdeni.

Doritorii se pot înscrie la una din cele două secțiuni: secțiunea de literatură (participanții la această secțiune trebuie să realizeze un eseu despre Sfintele Paști; lucrarea trebuie să aibă maxim două pagini A4, scrisă cu fonturi Times New Roman de 12); secțiunea multimedia (participanții trebuie să realizeze fie o prezentare în Power Point de maxim 15 slide-uri, fie un film de maxim 7 minute).

Lucrările se pot aduce fie la Filiala Oprișani a Bibliotecii Municipale „Teodor Murășanu” Turda, fie se trimit în privat pe pagina de Facebook a bibliotecii publice turdene. Data limită până la care se primesc lucrări în concurs este vineri, 7 aprilie, ora 12:00.

Lucrările participante vor fi jurizate luni, în 10 aprilie a.c. de un juriu format din preot Dan Lionte-Maluș, din partea Protopopiatului Ortodox Turda, Monica Rus, bibliotecară și Dana Deac- șef serviciu la Biblioteca Municipală „Teodor Murășanu” Turda. Festivitatea de premiere va avea loc marți, 11 aprilie, de la ora 10:00, la Filiala Oprișani a Bibliotecii Municipale „Teodor Murășanu” Turda (intrarea se face de pe strada Macilor 1, la fostul Internat al Liceului L Rebreanu).

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut