Concurs național de fotografie: Lectura în zeci de ipostaze

În perioada 1-31 martie, Primăria Municipiului Turda și Biblioteca Municipală „Teodor Murășanu” Turda organizează concursul național de fotografii cu tema „Lectura în zeci de ipostaze”, ediția a XIII-a, cu elevi din gimnaziu și licee.

Aceștia sunt invitați să participe cu una sau mai multe fotografii care surprind o ipostază de lectură (citire, răsfoire, alegere/ cumpărare de carte). Actul de lectură poate fi în orice mediu: într-o locuință, în biblioteca școlii, în biblioteca publică, în natură, în autobuz, în librărie, pe stradă etc.

Participanții trebuie să fie utilizatori ai bibliotecii. iar cei care nu sunt, se pot înscrie, gratuit, cu această ocazie, la sediul Filialei Oprișani a bibliotecii, din str. Tineretului nr. 6 (intrarea se face de pe str. Macilor nr. 1, în clădirea fostului internat al Liceului Teoretic „Liviu Rebreanu” Turda.

Fotografii, în format A4, listate pe hârtie fotografică, trebuie să fie originale, nu copiate sau prelucrate de pe site-uri din rețeaua Internet. Fotografiile participante la concurs se vor depune, împreună cu datele personale ale autorilor: nume, prenume, clasa, școala/ liceul, la Filiala Oprișani a Bibliotecii Municipale „Teodor Murășanu” Turda, până în data de 31 martie 2023, ora 12:00. Pe verso-ul fotografiei, participanții sunt rugați să scrie un text legat de lectură.

Cele mai reușite fotografii vor fi premiate, vor fi expuse și vor fi postate pe site-ul și pe pagina de Facebook a bibliotecii. Lista premianților va fi promovată în mass-media și va fi postată pe site-ul și pe pagina Facebook a bibliotecii.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut