Concurs dedicat elevilor: „Energie pentru viitor”

Elevii de clasele VIII – XII, preocupați de sursele de energie verde, sunt invitați de E.ON România să se înscrie în competiția „Energie pentru viitor”.

„Căutăm elevi ingenioși, preocupați de mediul înconjurător și de folosirea sustenabilă și inteligentă a surselor de energie. Îi așteptăm să vină cu cele mai bune soluții, într-o formă atractivă, care să le pună în valoare nu doar imaginația și cunoștințele, ci și creativitatea și abilitățile de prezentare. Această competiție vine în continuarea proiectelor Grupului E.ON destinate promovării surselor regenerabile și reducerii amprentei de carbon”, spune Claudia Griech, directorul general adjunct al E.ON Energie România.

Criteriile de selecție și jurizare a ideilor și proiectelor care vor fi înscrise în concurs, anunțate de organizatori, sunt: răspunsul la provocare – în ce măsură ideile/ proiectele ajută la rezolvarea unor posibile probleme legate de alimentarea cu energie a orașelor în 2050; calitatea și creativitatea soluției găsite în ce măsură ideile/ proiectele sunt inovatoare și dau dovadă de creativitate; acuratețea informațiilor – în ce măsură elevii se folosesc de date sau analize relevante pentru a-și susține ideile/proiectele; modul de prezentare a ideilor – în ce măsură elevii au reușit să demonstreze o comunicare clară și persuasivă a ideilor/ proiectelor.

Juriul care va decide cei 15 câștigători ai concursului va fi format din profesori, specialiști din cadrul E.ON, respectiv specialiști în domeniul comunicării și relațiilor publice. Câștigătorii vor fi premiați fiecare cu câte un laptop.

Regulamentul concursului și formularul de înscriere se găsesc pe pagina www.facebook.com/E.ONRomania/. Înscrierea se face în baza formularului, care va fi trimis odată cu ideile sau proiectele propuse la adresa de e-mail responsabilitate.corporatista@eon-romania.ro.

Competiția a fost demarată în 19 februarie și se încheie în 15 martie, când vor fi anunțați câștigătorii.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut