Concurs de desene: Eroii Cărților Citite

Biblioteca Județeană „Octavian Goga” anunță startul ediției din acest an a concursului de desene „Eroii Cărților Citite”.

Organizat anual cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, concursul este dedicat preșcolarilor și elevilor până în clasa a VIII-a din județul Cluj, pasionați de desen sau pictură. Aceștia sunt invitați să ilustreze „cât de bine se pricep” personajele lor preferate din cărțile pe care le-au citit sau le-au fost citite, să facă apoi o fotografie lucrării sau să o scaneze, să completeze formularul de înscriere, disponibil pe site-ul bibliotecii și să trimită fotografia, împreună cu formularul, pe adresa: copii@bjc.ro. Termenul limită de trimitere este 21 mai 2021.

Potrivit regulamentului, un copil poate participa la concurs cu mai multe lucrări, care pot fi realizate prin desen sau pictură, pe hârtie, și trebuie să reprezinte un personaj dintr-o carte citită. În cazul participării în mod organizat, cadrele didactice trebuie să atașeze un formular de înscriere centralizată pentru întreaga clasă/ grupă de copii. Lucrările cu date incomplete NU intră în concurs.

Jurizarea se va face pe categorii de vârstă: preșcolari, clasa pregătitoare, clasele I-II, clasele III-IV, clasele V-VI, clasele VII-VIII. Câștigătorii vor fi anunțați în 1 iunie. Pentru toate categoriile de vârstă se acordă premii.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut