Concertul Filarmonicii din București, transmis pe YouTube

Stagiunea Filarmonicii „George Enescu” continuă, joi, de la ora 19, în regim live, cu concerte transmise în direct, fără spectatori, din Sala mare a Ateneului Român, pe canalele online ale instituţiei.

Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu”, dirijor Theo Wolters, îl are invitat pe solistul Viniciu Moroianu, programul incluzând în prima parte: Adagietto din Simfonia nr. 5, în do diez minor de Gustav Mahler şi Simfonia nr. 104, în re major, Hob.I:104 de Joseph Haydn. În cadrul sărbătoririi anului Beethoven, la 250 de ani de naşterea compozitorului, în ultima parte a concertului fără pauză, va fi interpretată Fantezia pentru pian, cor şi orchestră, op. 80 de Ludwig van Beethoven.
Corul Filarmonicii „George Enescu”, condus de Iosif Ion Prunner, revine, cu această ocazie, alături de orchestra simfonică în stagiunea online după şase luni de tăcere.
Concertul transmis live de pe scena Ateneului Român va putea fi ascultat pe canalele online ale Filarmonicii „George Enescu”: site (https://www.fge.org.ro/), pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/filarmonica.george.enescu/) şi pe canalul YouTube (https://bit.ly/2wMctlw). Canalul YouTube nou creat oferă celor interesaţi posibilitatea de abonare şi de alertare prin e-mail asupra noilor postări, mai precizează sursa citată.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut