Concedii ceva mai ieftine prin ”Litoralul pentru toți”

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a anunțat că ediția de vară a programului social „Litoralul pentru toți”, ajuns la ediția cu numărul 41, începe în acest an în 28 august și durează până la finalul sezonului.

Conform FPTR, în această perioadă, turiștii se pot caza în hotelurile din stațiunile de pe litoralul românesc, prețurile fiind cu până la 75% mai mici decât cele din vârful sezonului. Până în prezent și-au anunțat participarea în program 27 hoteluri din stațiunile Mamaia, Eforie Nord, Saturn, Venus, Olimp, Neptun și Jupiter, însă FPTR estimează că, până la începerea programului, se vor înscrie aproximativ 100 de hoteluri ce vor pune la dispoziția turiștilor circa 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

Sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță, iar pentru o noapte de cazare fără mic dejun tarifele încep de la 35 lei/persoană, la un hotel de 3 stele pentru un sejur de minimum 5 nopți de cazare. Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masă all-inclusive tarifele încep de la 215 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele pentru minimum 2 nopți de cazare. Detaliile privind hotelurile incluse în program se găsesc pe site-ul www.fptr.ro, iar rezervări se pot face atât direct, la hotel, cât și prin administratori de turism.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut