Foto. Coliziune între un autoturism și un camion între Feleacu și Vâlcele

Un bărbat de 43 de ani a ajuns, luni seara, la spital după ce a fost implicat într-un accident de circulație pe DN1 E 60 între localitățile Feleacu și Vâlcele. Din primele date reiese că bărbatul se afla la volanul unui autoturism cu care se deplasa dinspre Turda spre Cluj-Napoca. La un moment dat a intrat pe constrasens, intrând în coliziune cu un camion, condus din direcția opusă de către un bărbat de 33 de ani, din Mociu.
În urma impactului, autoturismul a fost proiectat cu fața spre direcția de deplasare a camionului.

”Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 16.10, iar la fața locului au găsit un autocamion și un autoturism avariate, iar în cel din urmă se afla un bărbat blocat înăuntru. Acesta era în stare de conștiență, era cooperant și cu suspiciuni de traumatisme multiple.
Pompierii au intervenit cu echipamentele de descarcerare pentru a desface portiera contorsionată a autoturismului și l-au extras folosind echipamentele speciale, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite. Acesta a fost preluat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Cluj.

De asemenea, conducătorul camionului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut