Clujul sărbătorește Ziua Națională a României cu evenimente inedite

Primăria municipiului Cluj-Napoca invită clujenii și turiștii la evenimentele pregătite cu ocazia Zilei Naționale a României.

1 Decembrie 2022 marchează împlinirea a 104 ani de la Unirea Transilvaniei cu România.

Primăria municipiului Cluj-Napoca, Instituția Prefectului Județul Cluj și Divizia 4 Infanterie „Gemina” deschid manifestările de 1 Decembrie cu ceremonialul depunerii de coroane și jerbe de flori la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul, de la ora 9:00. Evenimentele continuă în Piața Avram Iancu unde, începând cu ora 10:30, va avea loc ceremonia oficială, defilarea cu tehnică militară și de intervenție și un spectacol de artificii de zi.

Piața Unirii va fi din nou epicentrul evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României. La ora 15:00 va începe un Regal folcloric de excepție, alături de unii dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din țara noastră. Un moment așteptat în fiecare an este pornirea iluminatului festiv, care va avea loc la ora 19:00. Inna și Cargo vor concerta apoi pe scena din kilometrul 0 al orașului.

La ora 20:00, Primăria Cluj-Napoca invită publicul în Piața Avram Iancu, pentru a urmări un spectacol unic de artificii și drone.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut