Clujenii, invitați să-și exprime opțiunile cu privire la modificarea tratatelor europene

Organizația PSD Cluj, împreună cu Tineretul Social Democrat clujean și PES Activists Cluj s-au alăturat acțiunii naționale de consultare a cetățenilor, dezvoltată de Partidul Social Democrat și PES activists Romania, pe tema „Viitorul Europei şi schimbarea tratatelor europene”.

În cadrul acestui demers a fost organizată o masă rotundă unde au fost analizate reglementările și soluțiile de care Europa are nevoie în acest moment, alături de Mihnea Stoica, lector universitar la Departamentul de Comunicare, Relații Publice și Publicitate din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Alexandru Cordoș, președinte PSD Cluj, Sacara Ovidiu, președinte PSD Cluj-Napoca, Ovidiu Lungu, președinte PES Activists , Luana Beatrice Șerban, președinte TSD Cluj și Evelina G Milea, președinte TSD Cluj-Napoca.

„Totodată, a fost demarată o acțiune de consultare publică unde i-am invitat pe clujeni să-și exprime opțiunile cu privire la modificarea tratatelor europene. Raportul final al relevat nevoile cetățenilor clujeni și faptul că aceștia își doresc o Europă mai puternică, accesul egal la sisteme de sănătate, creștere economică, un salariu minim european, crearea de locuri de muncă, o mai bună reprezentare la nivel european, siguranță, egalitate de șanse.

Mulțumim tuturor celor implicați în acțiune și tuturor cetățenilor clujeni pentru curaj și dorința de schimbare”, au transmis social democrații clujeni.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut