Clujenii de la Welthee donează pentru Ucraina

Startup-ul clujean Welthee, o platformă de investiţii pe pieţe volatile, va dona jumătate din toate vânzările de tokeni WELT (un fel de criptomonede – n.r.) realizate în luna martie organizaţiilor partenere care ajută refugiaţii ucraineni – World Vision România, Salvaţi Copiii România şi Beard Brothers România.

Dorinţa echipei Welthee este să strângă un milion de dolari pentru cei afectaţi, susţin reprezentanţii platformei de investiţii.
Reprezentanţii aplicaţiei precizează că în vremuri ca acestea, oamenii nu pot trimite fonduri prin transferuri bancare obişnuite către cei din zona de conflict, iar deţinerea unui portofel digital ar putea face diferenţa.
„Pentru că persoanele ar putea primi şi folosi fonduri fără restricţii bancare. În prezent, oamenii obişnuiţi sau refugiaţii nu pot folosi criptomonede pentru a cumpăra, de exemplu, alimente sau combustibili. Asta pentru că numărul de magazine, comercianţi şi oameni care acceptă ca formă de plată criptomonedele este extrem de mic. Acest fapt diminuează impactul trimiterii lor către persoanele aflate în zona de conflict. Lucrurile se schimbă încet, cel puţin la scară mai mare. Într-un interval de timp de doar câteva zile, Ucraina a primit donaţii de milioane în BTC şi ETH. Dar destinatarii sunt, în primul rând, organizaţiile guvernamentale mari care pot folosi mai uşor aceste fonduri”, se menţionează într-un comunicat al companiei.
Astfel, cei interesaţi trebuie în primul rând să descărce aplicaţia Welthee, gratuit, de pe iOS sau Android, pentru a avea acces la lumea blockchain şi a portofelelor digitale. „În caz că aveţi deja aplicaţia instalată, vă rugăm să descarcaţi versiunea nouă, pentru a putea vedea această iniţiativă. Atunci când optaţi pentru a cumpăra WELT, vi se va solicita să selectaţi organizaţia la care doriţi să doneze Welthee. După ce finalizaţi investiţia WELT, primiţi toţi tokenii pe care i-aţi cumpărat, în timp ce Welthee va dona 50% din suma investită de dvs., din încasarea noastră de tokeni, către organizaţia parteneră aleasă”, explică reprezentanţii aplicaţiei.
Donaţiile vor fi acumulate pentru sumele încasate pe tokenii WELT în perioada 4-31 martie 2022, iar plata se va face către organizaţia parteneră la început de aprilie.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut