Clujenii de la Life is Hard trec pe piața principală a Bursei

Compania clujeană de tehnologie Life is Hard, listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB), a aprobat divizarea nominală a acțiunilor companiei de la 1 RON/acțiune la 0,5 RON/acțiune și a decis trecerea companiei pe piața principală.

De demersul de divizare vor beneficia toți acționari Life is Hard care au cumpărat acțiuni până la data de 18 ianuarie 2022 (ex-date 19 ianuarie 2022) și sunt înregistrați în Registrul Acționarilor la data de 20 ianuarie 2022, data efectivă a plății urmând să fie 21 ianuarie 2022. Ambele decizii sunt luate în contextul în care valoarea companiei a crescut constant, ajungând la aproximativ 58 mil lei, iar o consolidare orientativă a cifrei de afaceri arată peste 15 milioane lei la nivelul tuturor deținerilor companiei.

Cătălin Chiș (foto), președintele Consiliului de Administrație Life is Hard estimează că „este un proiect a cărui concretizare se va vedea la începutul anului 2023”.

Campania de achiziții Life is Hard continuă în următoarele 12 luni, iar compania vizează jucători din tehnologie cu competențe complementare, cu care să construiască parteneriate și performanțe solide. Pentru 2021, Life is Hard și-a propus să atingă o cifră de afaceri consolidată de 30 milioane lei, iar până în 2022 capitalizarea să ajungă la 100 milioane lei.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut