Clujeanca Ștefania Ferencz pleacă de la Interne

Secretarul general al Ministerului Afacerilor Interne, Ştefania-Gabriella Ferencz, a fost eliberată din funcţie la cerere.

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

”La data de 1 septembrie 2023 încetează, la cerere, exercitarea cu caracter temporar, prin detaşare, de către doamna Ştefania Gabriella Ferencz, a funcţiei publice vacante din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general al Ministerului Afacerilor Interne. Doamna Ştefania-Gabriella Ferencz predă lucrările şi bunurile care i-au fost încredinţate în vederea exercitării atribuţiilor de serviciu în termen de 3 zile de la data prevăzută la alin. 1”, se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.

Potrivit unei decizii din 27 iulie, aceasta a fost numită să exercite, cu caracter temporar, prin detaşare, funcţia de secretar general al Ministerului Afacerilor Interne pentru o perioadă de 6 luni.

”Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Ştefania-Gabriella Ferencz, consilier parlamentar la Parlamentul României – Camera Deputaţilor, exercită, cu caracter temporar, prin detaşare, funcţia publică vacantă din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general al Ministerului Afacerilor Interne pentru o perioadă de 6 luni”, se preciza în decizia publicată în iulie în Monitorul Oficial.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut