Clujeanca Maria Nedelcu la Mondialele de Culturism

Cunoscut sub denumirea de capitala mondială a fitnessului, orașul spaniol Santa Susanna găzduiește, în perioada 3-8 noiembrie, o nouă ediție a Campionatelor Mondiale de Culturism, Fitness și Bodybuilding, la care participă și clujeanca Maria Nedelcu.

Competiția reunește culturiști din toată lumea, la categoriile juniori, seniori și master, iar Clubul Sportiv Universitatea Cluj este reprezentat de Maria Nedelcu, care are la activ în acest an un titlu de campioană europeană la junioare, respectiv unul de campioană balcanică la Bikini Fitness-junioare. Sportiva universitară va concura la categoria Bikini Fitness, junioare la 166 cm. La ediția de anul trecut a mondialelor, Maria Nedelcu a obținut medalia de bronz.

În urma unei întâlniri dintre președintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean, și președintele Federației Mondiale de Culturism, Rafael Santonja, s-a decis ca România să găzduiască anul următor, în premieră, Campionatele Mondiale de culturism pentru toate categoriile de vârstă.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut