Cisternă încărcată cu ulei industrial răsturnată pe DN 1 E 60 la Căpușu Mare. O persoană rănită grav și pericol de incendiu

O tânără de 31 de ani a fost rănită grav într-un accident de circulație care a avut loc, joi, în jurul orei 14 în zona localității Căpușu Mare. În evenimentul rutier a fost implicată o cisternă care transporta ulei industrial, scurgerile înregistrate necesitând măsuri de protecție și prevenire a incendiilor.

Potrivit IPJ Cluj, un autoturism condus de o femeie în vârstă de 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa în direcția municipiului Oradea ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontal cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 27 de ani, din județul Dâmbovița, care s-a răsturnat ulterior impactului. Două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au intervenit în urma accidentului rutier, iar la fața locului au găsit un autoturism avariat, în care se afla încarcerată o tânără în stare gravă, precum și o autocisternă răsturnată. Potrivit ISU Cluj, cisterna transporta ulei industrial de bază, iar scurgerile au necesitat asigurarea măsurilor de protecție și prevenire a incendiilor.
Salvatorii au acționat pentru a descarcera tânăra, în vârstă de cca 20 de ani, care era în stare de inconștiență și prezenta multiple traumatisme. Aceasta a fost preluată de către echipajul SMURD pentru a fi transportată la spital. În accident a mai fost rănit un bărbat, însă din fericire nu a avut nevoie de internare pentru asistență medicală de specialitate.
În urma accidentului, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri.

În acest moment, traficul rutier este blocat.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut