Bani sunt, autostradă nu! Cinci candidați pentru aproape 900 milioane lei din Autostrada Transilvania

Cinci oferte au fost depuse pentru contractul “PROIECTARE ȘI EXECUȚIE pentru finalizarea Autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Secțiunea 3C: Suplacu de Barcău-Borș, Subsecțiunea 3C2 Chiribiș- Biharia (km 30+550-km 59+100)”.

Până la termenul limită au depus oferte CONSTRUCȚII ERBAȘU SA, Asocierea DUNA GROUP INTERNAȚIONAL KFT – SC ING SERVICE SRL – SC DUNA CONSTRUCȚII RO SRL, MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET AS, Asocierea PRECON TRANSILVANIA SRL – CITADINA 98 SA și Asocierea SC STRABAG SRL – ANTREPRIZA DE REPARAȚII ȘI LUCRĂRI ARL CLUJ SA. În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în domeniul achizițiilor publice.

Valoarea estimată a acestui contract este de 877.779.813,41 lei fără TVA. Perioada de proiectare și execuție a contractului este de 24 de luni, din care 6 luni perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor va fi de minim 5 ani, aceasta putând fi majorată de ofertanți până la maxim 10 ani.

Autostrada Brașov – Tg. Mureș – Cluj – Oradea din care face parte și Secțiunea 3C2 Chiribiș – Biharia corelată cu Autostrada București – Brașov va asigura o legătură directă între România și vestul Europei.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut