Charter spre Skiathos de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

AeroVacanțe, parte a Grupului Aerotravel, deschide sezonul vacanțelor în insula Skiathos, pentru al noualea an consecutiv, cu plecări în fiecare sâmbătă din Cluj- Napoca, în perioada 29 mai – 25 septembrie 2021.

Sejururile în insula Skiathos au tarife începând cu 199 €/pers. și includ transport charter avion, taxe de aeroport, transferuri, asistență turistică în limba română și cazare 7 nopți în vilă turistică. Zborul charter este efectuat de compania TAROM și durează aproximativ o oră și 30 de minute, în funcție de orașul din care se face plecarea. AeroVacanțe operează zboruri și din București, Timișoara și, începând din vara acesta, Iași.

“Mă bucur că anul acesta putem oferi turiștilor români un sezon complet în insula Skiathos, de la începutul lui iunie și până la finalul lui septembrie. Skiathos este una dintre cele mai iubite destinații de vacanță și pe bună dreptate: este o insulă incredibil de frumoasă, cu plaje cu nisip fin și ape curate, artă culinară delicioasă și peisaje spectaculoase. În plus, se află foarte aproape de România și, așa cum a dovedit și anul trecut, este sigură din punct de vedere epidemiologic, astfel că vacanța aici este un veritabil prilej de relaxare”, a declarat Antonio Nițu, director general al Grupului Aerotravel. “În cele 4 luni de operare vom avea plecări săptămânale din Cluj-Napoca, pe lângă București, Timișoara și în premieră din Iași, aducând astfel Skiathos mai aproape de inima Moldovei. Sunt încrezător că vom oferi o experiență memorabilă pentru cel puțin 7000 de turiști”, a completat Antonio Nițu.

“Segmentul zborurilor charter turistice și diversificarea opțiunilor de călătorie spre diferite destinații de vacanță reprezintă o prioritate pentru Aeroportul Internațional Cluj.” a declarat Viorel Federiga, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului, iar David Ciceo, directorul general al Aeroportului a apreciat că ” Zborul turistic spre Skiathos este una dintre cele mai populare destinații turistice operate de pe Aeroportul Internațional Cluj, fiind operat începând din anul 2012”.

Skiathos rămâne și în 2021 una dintre cele mai sigure destinații de vacanță din Europa. Autoritățile locale și centrale grecești, împreună cu furnizorii de servicii turistice din Skiathos aplică un plan unitar de măsuri sanitare pentru a proteja atât cetățenii, cât și vizitatorii insulei Skiathos.

Turiștii români își pot petrece vacanța în Skiathos dacă prezintă rezultat negativ de la un test PCR efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea în Grecia sau dacă s-au vaccinat cu ambele doze, cu cel puțin 14 zile înainte de plecare. În ambele situații este necesară prezentarea unui document doveditor în limba engleză. În plus, toți cetățenii români trebuie să completeze Passenger Locator Form cu 48 -24 de ore înainte de plecare și să prezinte codul QR corespunzător acestuia.

În Skiathos, turiștii au posibilități variate de cazare, de la vile turistice cu tarife foarte atractive, poziționate în apropierea plajelor, a tavernelor, a magazinelor și a stațiilor de autobuz, și până la hoteluri de 5* cu demipensiune și servicii excelente. Un sejur de 7 nopți cu demipensiune la un astfel de hotel, cu transport charter avion, taxe de aeroport și asistență turistică incluse are tarife începând de la 572 €/pers.

Skiathos, o insulă mică, cu o suprafață de 48 km² și aproximativ 7000 de locuitori, este un adevărat paradis natural. Insula este renumită pentru cele peste 60 de plaje cu nisip fin și intrare lină în mare, peisajele spectaculoase, pădurile luxuriante de pini și preparatele tradiționale pline de savoare. În 2019, plajele din Skiathos au fost votate de peste 600 000 de cititori Conde Nast Traveler Magazine drept cele mai bune din lume. Cu străzi înguste încântătoare, pavate cu piatră, orașul Skiathos este capitala insulei, care își îmbie turiștii cu magazine cu suveniruri, gelaterii, taverne relaxate cu preparate delicioase și restaurante sofisticate, precum și cluburi cu muzică excelentă, atât occidentală, cât și grecească.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut