CFR pierde primele puncte în play-off, după egalul cu Farul

CFR Cluj a remizat, 0-0, pe terenul Farului lui Gheorghe Hagi, după o partidă spectaculoasă a ambelor formații. La acest meci, antrenorul Dan Petrescu a realizat o premieră pentru acest sezon, făcând primele schimbări în echipă abia în minutul 87.

Prima ocazie a meciului a aparținut CFR-ului, în min.5. Deac l-a lansat excelent pe Debeljuh, dar acesta nu-l poate învinge pe Aioanei. Peste două minute, Petre trimite și el pe lângă poarta lui Hindrich. Minutul 20 aduce o ocazie uriașă pentru echipa din Gruia, dar șutul lui Burcă, trimis cu efect din 16 m, trece la câțiva centimetri de bara porții Farului.

Se joacă în ritm rapid, de la o poartă la alta, iar, în min.30, Hindrich iese mult din poartă pentru a interveni salvator cu piciorul în fața lui Adi Petre. O nouă oportunitate pentru CFR în min.43, dar șutul lui Debeljuh este blocat in extremis de unul dintre fundașii Farului. CFR presează, iar echipa lui Hagi e în corzi, dar fluierul de final de reprizei vine ca o izbăvire pentru gazde.

Repriza a doua începe la fel ca prima, cu o ocazie de gol a feroviarilor: cursă frumoasă a lui Deac, dar șutul său este deviat de un apărător și se oprește în brațele portarului. Același Deac, irosește o mare ocazie de gol, în min.58, după ce balonul trimis din cădere se scurge agonizant pe lângă poarta lui Aioanei.

Farul are și ea o șansă de gol, în min.63 o ocazie mare prin Adi Petre, al cărui șut este respins de  Hindrich în corner. Echipa lui Hagi putea da lovitura în min.70, dar Hefte, golgheterul campionatului ratează incredibil din fața lui Hindrich, trimițând total defectuos, la mare distanță de poartă.

Ambele echipe par obosite după efortul depus, dar Dan Petrescu face primele schimbări, și doar două, abia în minutul 87, semn că rezultatul de pe tabela de marcaj era unul pe placul său.

Următorul meci al CFR-ului se va disputa, în 2 aprilie, pe stadionul din Gruia, împotriva lui FC Argeș.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut