CFR – Petrolul, luni de la ora 21.30. Mandorlini: ”Ne gândim doar la victorie!”

”Au fost două săptămâni în care ne-am pregătit intens, deși nu am avut la dispoziție jucătorii care au jucat pentru echipele naționale. Am fost împreună cu toții abia de miercuri, dar sunt mulțumit. Am lucrat bine în această perioadă pentru partida dificilă cu Petrolul, o echipă bună, periculoasă. Tocmai de aceea, trebuie să fim foarte atenți, concentrați. Jucăm pe teren propriu și vrem să câștigăm, desigur.

Avem această accidentare a lui Manea, nu știm încă cât de gravă este, nu știm încă exact cât va lipsi de pe teren, undeva între trei și patru săptămâni, vestea bună este că nu va fi nevoie de operație și a început deja recuperarea. Avem jucători care nu au jucat la naționale, Camora, Krasniqi, Bîrligea, tinerii de la U20  și U21, suntem bine, atmosfera este una foarte bună ceea ce este un lucru extraordinar. Ne așteaptă o perioadă grea cu șase meciuri în doar trei săptămâni și trebuie să fim pregătiți cu toții pentru ce ne așteaptă.

Îmi pare rău pentru cei care n-au jucat la echipele naționale, dar eu sunt mulțumit că n-au făcut-o. Sună un pic egoist din partea mea, dar sunt antrenor și nu pot gândi altfel, la noi au jucat toate meciurile și dacă ar fi jucat aveau nevoie de o perioadă de refacere, cred că și-ar fi dorit să joace, dar…

Nu mă interesează ce fac celelalte echipe, deocamdată mă interesează doar echipa mea, și vă spun sincer acest lucru. Noi suntem în creștere, sunt foarte mulțumit de jucători, am avut antrenamente foarte bune, mă interesează să facem rezultate bune, și nu jocul rezultatelor celorlalte echipe.

Am urmărit meciurile naționalei României, rezultatul cu Kosovo este foarte important chiar dacă jocul echipei nu a mulțumit pe toată lumea, acest lucru nu este cel mai important ci rezultatele. Dacă câștigi și jucând bine e perfect, dar lucrul cel mai important era victoria, ea a fost obținută și felicit echipa României pentru asta. Mai sunt încă partide importante de jucat, mai ales cel din deplasare cu Israel, iar o calificare la turneul final ar fi un lucru extraordinar pentru România și țin pumnii pentru asta. Mi-au plăcut cum au jucat Burcă, fostul nostru jucător, și Stanciu. Speram să joace și Mario Camora pentru că era într-o perioadă bună, e în formă, mi-au plăcut Drăgușin și Rațiu, la fel cum îmi doream să joace și Bîrligea, dar mai bine așa, va juca la noi”, a declarat Andrea Mandorlini, la conferința de presă de dinaintea meciului de luni cu Petrolul.

”Ne-am reunit joi în formație completă, suntem pregătiți pentru acest meci cu Petrolul. Trebuie să câștigăm luni, acesta este obiectivul nostru. Vom întâlni o echipă care joacă foarte bine, a și demonstrat-o în acest sezon, știm exact cum joacă, suntem pregătiți însă.”, a spus și portarul CFR-ului, Răzvan Sava.

Partida dintre CFR Cluj și Petrolul Ploiești se joacă luni, pe arena ”Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia, cu începere de la ora 21.30.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut