CFR l-a convins și pe el să semneze prelungirea contractului

Curtat de mai multe cluburi de pe Bătrânul Continent după prestațiile din sezonul trecut al cupelor europene, francezul Billel Omrani a decis să continue în Gruia, alături de campioana României CFR 1907 Cluj. Jucătorul din Hexagon a fost convins să-și prelungească actualul contract până în 2022.

 

Atacantul francez Billel Omrani (27 ani) şi-a prelungit contractul cu echipa de fotbal CFR Cluj până în 2022, a anunţat campioana României pe pagina sa de Facebook. ”Clubul CFR 1907 Cluj şi jucătorul Billel Omrani au ajuns la o înţelegere privind prelungirea contractului până în 2022!”, a precizat clubul din Gruia. Sosit în Gruia în septembrie 2016, atacantul francez a cucerit trei titluri de campion (2017-18, 2018-19, 2019-20) şi o Supercupă a României (2018) cu CFR.
În 156 de meciuri jucate pentru echipa clujeană în toate competiţiile, Omrani a reuşit să marcheze 37 de goluri. În acest sezon, Omrani nu a jucat decât cinci partide, fiind în cea mai mare parte a stagiunii accidentat. Înțelegerea cu Omrani, jucător care nu a dus lipsă de oferte, vine la doar o zi după ce campioana României, care s-a despărțit de Jaokob Vojtus și Damjan Djokovic, a ajuns la un acord pentru prelungirea contractelor lui Mario Camora și Ciprian Deac. Vă reamintim că cei doi veteran ai grupării din Gruia, ambii în vârstă de 34 de ani, şi-au prelungit contractele cu CFR Cluj până în 2024. „Mario Camora şi Ciprian Deac, cei mai importanţi jucători din istoria clubului CFR 1907 Cluj, şi-au prelungit angajamentele pentru încă doi ani. Mario şi Cipri aveau deja înţelegeri semnate până în 2022, însă echipa noastră îşi manifestă recunoştinţa pentru munca exemplară depusă de cei doi în tricoul vişiniu prin această reînnoire de contract până în 2024. Ne mândrim şi suntem bucuroşi să avem astfel de caractere de fier în familia CFR”, se arată pe site-ul citat. CFR Cluj menţionează că după retragerea din activitate, cei doi sunt aşteptaţi să se alăture clubului. „Prelungirea contractelor este doar un semn modest de apreciere pentru Mario şi Cipri. Loiali principiilor prin care au câştigat respectul întregii suflări microbiste, ei vor avea mereu locul asigurat în familia CFR. Chiar dacă aventura din teren se va sfârşi într-o zi, porţile clubului nostru vor fi larg deschise pentru cei doi lideri şi după ce vor agăţa ghetele în cui”, se mai arată pe site-ul grupării CFR Cluj.

Cristian FOCȘANU

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut