CFR Cluj vrea să-și întărească ofensiva cu un jucător cu prezențe în naționala Germaniei

CFR Cluj negociează în aceste zile transferul jucătorului german Max Meyer, de la formația elvețiană Lucerna, cotat la 750.000 de euro de Transfermarkt.com. 

Jucătorul, un mijlocaș ofensiv în vârstă de 27 de ani, a evoluat ani buni în Bundesliga, dar și în Premier League sau în campionatul Turciei, și are patru meciuri în naționala Mannschaft-ului, pentru care a și marcat un gol.

În actualul sezon, jucătorul a bifat 11 prezențe în tricoul formației elvețiene, și a reușit să marcheze 6 goluri.

Meyer este crescut de FC Sardegna Oberhausen, Rot Weiss Oberhausen, FC Duisburg și Schalke 04, echipă la care a și debutat în Bundesliga, în anul 2013. În tricoul lui Schalke 04, jucătorul a evoluat în 192 de partide, a marcat 22 de goluri și a dat 23 de pase de gol. 

În perioada 2018-2021, jucătorul a evoluat în Premier League, la Crystal Palace, iar, ulterior, a revenit în campionatul Germaniei, la FC Koln. Până să ajungă la Lucerna, jucătorul a mai trecut prin Turcia, la Fenerbahce Istanbul, și Danemarca, la FC Midtjylland.

De asemenea, mijlocașul are la activ și 4 selecții în tricoul naționalei de seniori a Germaniei, pentru care a debutat în mai 2015, într-un amical disputat împotriva Poloniei. În 2016, fotbalistul a înscris și un gol pentru Mannschaft, tot într-un meci amical, disputat contra Finlandei. El a bifat și două partide oficiale pentru Germania, ambele în preliminariile Mondialului din 2018: Norvegia – Germania 0-3 și San Marino – Germania 0-8.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut