CFR Cluj pierde două puncte la Arad și așteaptă meciul de joi cu Slavia Praga

CFR Cluj a obținut doar un rezultat de egalitate la Arad, scor 1-1, în confruntarea cu UTA, deși a controlat în mare parte partida și a evoluat cu un om în plus în ultimele 25 de minute. Este primul egal în contul CFR-ului în acest sezon, iar golul reușit de arădeni este primul încasat de echipa lui Dan Petrescu în ultimele cinci etape de campionat.

Echipele de start:

UTA: Iacob – Vukcevic, Benga, Chindriș, Abeid – Cascini, Isac, Anton – Stahl, Postolachi, Otele
CFR Cluj: Scuffet – Manea, Kolinger, Yuri, Camora – Cvek, Boateng, Deac – Birligea, Malele, Petrila

Atmosferă superbă în tribunele pline ale stadionului din Arad. Echipa gazdă începe în forță partida: un corner și un șut de la distanță trimis de Stahl, min.3, dar mingea a trecut pe lângă pooarta lui Scuffet. Boateng aduce și prima ocazie pentru CFR, tot cu un șut de la distanță, dar și acum mingea trece departe de poartă. Ocazie uriașă de gol pentru Birligea, min.14, care reia fără preluare din fața lui Iacob, dar mingea lovește transversala porții! Excelentă și centrarea trimisă de Manea. Ocazie mare și pentru UTA, min.17: Scuffet respinge excelent după reluarea lui Otele scăpat spre poarta feroviarilor. Meci pe contre la Arad: Deac șutează peste poartă din marginea careului mare, min.21. O nouă ocazie de gol pentru CFR, min23, Birligea șutează din centrul careului, dar Iacob respinge în afara cadrului porții! Acșiune de atac superbă a CFR-ului, în min.31, încheiată cu șutul puternic al lui Petrila, dar portarul gazdelor respinge in extremis în corner. GOOOOOL CFR: Boateng trimite imparabil cu capul în plasa porții lui Iacob din cornerul ! 0-1! Otele reia spre poartă, min.35, dar Scuffet reține cu siguranță. Cascini șutează puternic din afara careului, dar Scuffet pare de neînvins și în acest meci. Bară pentru CFR, la șutul bombă al lui Boateng! Stahl are o ocazie mare de gol pentru UTA, dar nu-l poate învinge nici el pe Scuffet. Pauză la Arad, după o primă repriză excelentă a ambelor echipe!

Repriza secundă începe ca și prima, cu arădenii în atac, dar prima ocazie o au tot ceferiștii, prin Boateng, min.50, care reia peste poartă din marginea careului. Malele, min.56, încearcă și el șutul de la distanță, dar Iacob reține cu siguranță. GOL UTA! Benga trimite în plasa porții lui Scuffet, min.59, după un corner executat de gazde, dar mingea a fost atinsă și de Kollinger înainte de a depăși linia porții! 1-1! Dublă schimbare făcută de Dan Petrescu, în min.61: Intră Yeboah și Muhar, ies Birligea și Boateng. Deac este victima unui atac extrem de dur pe gleznă, în min.71, dar Isac primește doar cartonașul galben! Intervine VAR-ul, și este cartonaș roșu: Isac este eliminat de pe teren, în min.73! Încă două modificări la CFR, min.76: intră Roger și Janga, ies de pe teren Malele și Deac, care nu mai poate continua partida. Roger șutează pe lângă poartă, în min.80, după care Janga îl ia la țintă pe Iacob! CFR atacă în valuri. Min.90: de la margine se arată cinci minute de prelungire a meciului. Cvek șutează slab, peste poarta gazdelor, iar meciul se încheie.

CFR Cluj rămâne pe locul trei în clasament, cu 22 de puncte, și va juca etapa viitoare, pe teren propriu, cu Sepsi Sf. Gheorghe. Până atunci însă, feroviarii vor înfrunta, joi, Slavia Praga, tot în Gruia, de la ora 19.45, în Conference League.

Sandu Mureșan

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut