CFR Cluj, moral bun înaintea meciului cu Rapid: 4-0 cu Unirea Dej

CFR Cluj are meci greu duminică cu Rapid în Liga I, iar Dan Petrescu a convocat pentru miercuri un meci amical cu Unirea Dej, pentru a mai da minute în picioare noi lor veniți în Gruia. Feroviarii au început cu Yuri și Dimitrov titulari pe linia de fund, ultimele achiziții ale campioanei României.

Sergiu Buș a reușit primul gol al partidei în min.26, după o lovitură de cap. La începutul reprizei a doua, Dan Petrescu i-a introdus pe teren pe Neguț, Dugandzic, Hoban și pe Letica, și i-a ținut pe bancă pe Sacko, Buș, Mal și Bălgrădean. In min.47, Itu a făcut 2-0 pentru CFR, jucătorul fiind înlocuit de Gîdea în min.61. Neguț a înscris din nou pentru clujeni în min.76, iar, în min.90, Chipciu a stabilit scorul final al partidei, 4-0 pentru CFR.

Formațiile de start:

CFR Cluj: Bălgrădean – Susici, Dimitrov, Yuri, Ștefan – Itu, Chipciu, Mal, Birligea, Sacko, Buș. Rezerve: Letica, Hoban, Bălan, Neguț, Gîdea, Dugandzic, Costache, Bouhenna.

Unirea Dej: Răilean – Roș, Kereki, Burdeț, Gîț – Cocian, Cătinean, Chira, Manole – Pop, Blaj. Rezerve: Papp, Chindriș, D.Pop, Peter, A.Pop, Mezaroș, Frăsineanu, PopescuBogdan, Todoran.

CFR Cluj va juca duminică împotriva celor de la Rapid București, de la ora 19.55, pe stadionul ”dr.Constantin Rădulescu” din Gruia, în cadrul etapei a 27-a din Liga I.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut