CFR Cluj își vinde vedetele! Petrila și Burcă pot aduce 6 milioane de euro în conturile campioanei României

CFR Cluj intenționează să-și vândă doi dintre cei mai buni jucători. Este vorba despre Claudiu Petrila și Andrei Burcă, iar suma ce poate fi încasată de campioana României ajunge la circa 6 milioane de euro.

Tânărul atacant al CFR-ului, 21 de ani, este urmărit de ceva vreme de mai multe formații de calibru din Europa, precum Osasuna, Atalanta, Galatasaray, Lille, AS Roma, însă cea care are cele mai multe șanse de a obține semnătura lui Petrila este clubul francez din Ligue 1, Lorient. Din informațiile vehiculate până la această oră, gruparea franceză a acceptat suma de 5 milioane de euro dorită de clubul din Gruia pentru atacantul său, tranzacția urmând a se efectua în două tranșe: 1 milion de euro la parafarea actelor, și restul de 4 milioane urmând să fie virați în conturile clubului peste un an.

Lorient este neînvinsă în primele 3 etape din actualul sezon al Lugue 1, și este un club care face afaceri profitabile de pe urma vânzării jucătorilor în special în campionatul Angliei.

La rândul său, Andrei Burca pare a fi deja acontat de clubul Maccabi Haifa, din Israel, care va plăti pentru fundașul de 29 de ani al campioanei României suma de 1 milion de euro.

Andrei Burcă a ajuns la CFR Cluj în 2019 și a cucerit trei titluri de campion al României și o Supercupă. De asemenea, Burcă are 12 prezenţe în tricoul naţionalei României.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut