CFR Cluj dezminte, din nou, o nouă intrare în insolvență

Clubul CFR Cluj a reacționat, sâmbătă, la articolele din presa sportivă centrală care dau ca sigură pregătirile pentru o nouă intrare în insolvență a acestuia, în cazul în care echipa va rata intrarea în grupele Conference League.

”Ca urmare a ultimelor știri apărute în mass-media cu privire la o posibilă intrare în insolvență a clubului nostru, dorim să facem următoarele precizări:

Vrem să asigurăm întreaga suflare “alb-vișinie”, suporteri, jucători, parteneri, apropiați ai clubului, că NU se pune problema ca CFR 1907 Cluj să solicite deschiderea procedurii de insolvență.

Suntem extrem de dezamăgiți de pseudo-jurnaliștii inventatori de “știri bombă” care au ca scop inducerea în eroare a opiniei publice și nu au o bază reală. Domnul Remus Răureanu, angajat al GSP, e unul dintre cei care a semnat foarte multe știri false, fără să verifice informațiile publicate, așa cum îi cere deontologia jurnalistică. Ne îndoim serios de credibilitatea dumneavoastră, domnule Răureanu.

În altă ordine de idei, vă asigurăm că avem toată încrederea în echipă, staff tehnic și în potențialul lor de a ne duce din nou în grupele unei competiții europene, iar tot focusul nostru, al tuturor celor implicați în viața echipei, este obținerea de rezultate pozitive.

Vă asigurăm încă o dată că suntem o familie la CFR Cluj și oricât ar încerca unii să ne destabilizeze NU vor reuși”, se arată într-un comunicat de presă al campioanei României.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut