CFR Cluj câștigă pe final la Voluntari, și ține FCSB la distanță

CFR Cluj se întoarce de la Voluntari cu trei puncte uriașe, după victoria la limită obținută cu șapte minute înainte de finalul partidei.

Campioana României își putea face meciul ușor chiar din start, însă Deac, în min.3, a ratat lovitura de la 11 m, dictată după un fault asupra lui Debeljuh. Anterior penalty-ului, același Deac a trimis în bară, din centrarea venită de la Camora. În min.6, Yuri a reluat puternic cu capul, însă balonul a trecut la mică distanță de poarta ilfovenilor. Chiar înaintea pauzei, echipa din Gruia a avut o nouă șansă mare de gol, la centrarea lui Deac, dar Debeljuh nu l-a putut învinge nici el pe Popa.

CFR a presat după pauză, iar golul izbăvitor a căzut în min.83: lovitură de colț executată de Deac, iar Boateng a reluat imparabil cu capul în plasă! 0-1! Gazdele puteau da lovitura în prelungiri, la șutul lui Tamaș, însă CFR a scăpat cu fața curată.

CFR Cluj are acum 48 de puncte în clasamentul Ligii I, și așteaptă pasul greșit al celor de la FCSB în deplasarea de luni, de la Ovidiu, cu Farul Constanța.

S.M.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut