CFR Cluj a transferat un jucător de echipă națională

CFR Cluj a reușit un nou transfer, unul de marcă de această dată. Feroviarii și-au asigurat serviciile pe trei ani ale fundașului dreapta Vasile Mogoș, internațional român, care sezonul trecut a evoluat în Italia, pentru echipa Crotone.

Jucătorul a trecut luni seara cu brio vizita medicală și a fost prezentat oficial marți, după care acesta va ajunge sub comanda antrenorului Andrea Mandorlini în cantonamentul de pregătire de la Brașov al echipei.

”Suntem bucuroși să vă anunțăm că internaționalul român Vasile Mogoș este noul jucător al echipei noastre!

Fundașul lateral, în vârstă de 30 de ani, care a evoluat până acum doar în Italia, a atins borna de 300 de meciuri în carieră, dintre care 170 de partide în Serie B, pentru Chievo Verona, Cremonese și Ascoli Calcio. În ultimele două sezoane, Mogoș a jucat pentru FC Crotone.

Îi urăm bun venit la echipa noastră și cât mai multe reușite în tricoul alb-vișiniu!”, au anunțat, marți, cei de la CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Mogoș a strâns și trei selecții la naționala României.

Transferul lui Vasile Mogoș ar urma să consfințească și plecarea de la CFR Cluj a lui Cristian Manea, dorit de mai multe echipe din afara României.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut